IAM-konsultti

02/03/2022

IAM-konsultti

 

IAM-konsultti

 

Loihde Trust Spellpoint tarjoaa asiakkailleen identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan ratkaisuja ja palveluja (IAM). Ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaprosessit ja miten IAM tukee ja tehostaa näitä prosesseja. Ketterä ja pieni organisaatiomme tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa omaan sekä yrityksen kehittymiseen. Työskentelemme IAM-kentän aallonharjalla uusimpien tekniikoiden ja ratkaisujen parissa. Työskentely meillä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oppia.

Haemme joukkoomme

Senior-tason IAM-konsulttia

toimimaan asiakasprojekteissamme. Kokemuksesi kautta pystyt toimimaan itsenäisesti sekä tarvittaessa ohjaamaan ja koordinoimaan projektitiimin tekemistä isommissa hankkeissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työnkuvan kannalta on eduksi, mikäli sinulla on IT-arkkitehtuuri- sekä tietoturvaosaamista. Hallussasi olevalla koodikielellä ei ole väliä, vaan innokkuudella oppia tarvittaessa uutta. Uskomme että yhden ohjelmointikielen taituri pystyy tarvittaessa ottamaan suvereenisti toisenkin haltuun.

Meillä pääset mukaan todelliseen tekemiseen meininkiin; monipuolisen asiakaskuntamme kautta pystyt kasvattamaan osaamistasi eri IAM-ratkaisuiden/tuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman lähettämällä hakemus ja CV:n sähköpostilla tyopaikat.spellpoint@loihde.com.

Loihde Trust Spellpoint IT-palveluyritys, joka on keskittynyt digitaaliseen identiteetinhallintaan (IAM). Liikevaihtomme on noin 3,4 miljoonaa euroa ja työntekijöitä tällä hetkellä 25. Työskentelemme vaativissa hankkeissa ja toimimme suurten sekä keskisuurten yritysten kanssa, usein kansainvälisessä toimintaympäristössä.  Kuulumme Loihde-konserniin, jossa työskentelee yhteensä yli 700 digitalisaation ja turvallisuuden rakentaa. Kyberturva ja erityisesti fokus-alueemme IAM on voimakkaassa kasvussa, ja nyt meillä onkin tarve lisäkäsille!