IAM-konsultti

26/06/2018

IAM-konsultti - Spellpoint - työpaikat - IAM-asiantuntija

IAM-konsultti. Spellpoint tarjoaa asiakkailleen identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan ratkaisuja ja palveluja (IAM). Ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaprosessit ja miten IAM tukee ja tehostaa näitä prosesseja. Ketterä ja pieni organisaatiomme tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa omaan sekä yrityksen kehittymiseen. Työskentelemme IAM-kentän aallonharjalla uusimpien tekniikoiden ja ratkaisujen parissa. Työskentely meillä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oppia.

Haemme joukkoomme

Senior-tason IAM-konsulttia

toimimaan asiakasprojekteissamme. Kokemuksesi kautta pystyt toimimaan itsenäisesti sekä tarvittaessa ohjaamaan ja koordinoimaan projektitiimin tekemistä isommissa hankkeissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Aikaisempaa kokemusta IAM-ratkaisuiden toteuttamisesta ja/tai tukemisesta
  • Yhden tai useamman IAM-valmisohjelmistotuotteen hyvää tuntemusta
  • Laajaa tietoteknistä osaamista sisältäen scriptaus ja ohjelmointiosaamista
  • Ymmärrystä ja osaamista tietojärjestelmien integraatioista
  • Aktiivista otetta asioiden kehittämiseen
  • Uskallusta esittää näkemyksiä ja suosituksia asiakkaille
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Työnkuvan kannalta on eduksi, mikäli sinulla on IT-arkkitehtuuri- sekä tietoturvaosaamista. Hallussasi olevalla koodikielellä ei ole väliä, vaan innokkuudella oppia tarvittaessa uutta. Uskomme että yhden ohjelmointikielen taituri pystyy tarvittaessa ottamaan suvereenisti toisenkin haltuun. Spellpointilla IAM-konsultti pääsee mukaan todelliseen tekemiseen meininkiin; monipuolisen asiakaskuntamme kautta pystyt kasvattamaan osaamistasi eri IAM-tuotteiden skaalassa.

Spellpoint on kotimainen IT-palveluyritys, jolle ominaista on yhdessä tekeminen, avoin keskustelu, olennaiseen keskittyminen ja korkea ammattitaito. Olemme keskittyneet IAM-ratkaisujen toimittamiseen. IAM-ratkaisuiden osalta olemme alan pioneereja Suomessa. Palvelutarjontaamme kuuluvat konsultointi, ratkaisusuunnittelu, toteutus, käyttöönotto sekä ylläpito ja tuki.

Liikevaihtomme on noin 3 miljoonaa euroa ja työntekijöitä tällä hetkellä 25. Vaikka olemmekin pieni yritys, työskentelemme vaativissa hankkeissa ja toimimme suurten sekä keskisuurten yritysten kanssa, usein kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tutustu meihin osoitteessa www.spellpoint.fi.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä! Hakemustasi odottaa Petteri Aatola (etunimi.sukunimi@spellpoint.fi).