Ohjelmistokehittäjä

26/06/2018

Ohjelmistokehittäjä - IAM-asiantuntija -Spellpoint työpaikat

Ohjelmistokehittäjä. Spellpoint tarjoaa asiakkailleen identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan (IAM) ratkaisuja ja palveluita. Ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaprosessit sekä miten IAM tukee ja tehostaa näitä prosesseja. Ketterä ja pieni organisaatiomme tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa omaan sekä yrityksen kehittymiseen. Työskentelemme IAM-kentän aallonharjalla uusimpien tekniikoiden ja ratkaisujen parissa. Työskentely meillä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oppia.

Haemme joukkoomme

ohjelmistokehittäjää

toimimaan asiakasprojekteissamme. Tuottamissamme ratkaisuissa ja palveluissa ohjelmistokehitys ja ohjelmointi näyttelevät tärkeää roolia. Työssäsi pääset ohjelmoimaan IAM-järjestelmiin laajennoksia, logiikkaa ja integraatioihin liittyviä toiminnallisuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Ohjelmointitaitoja
  • Skriptaustaitoja
  • Ohjelmistotestaustaitoja
  • Hyvää ymmärrystä relaatiotietokannoista ja SQL:stä
  • IT-arkkitehtuuriosaamista
  • Osaamista tekniseen dokumentointiin
  • Hyvät viestintätaidot suomeksi ja englanniksi

Analyyttisyys ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia ovat oleellisia taitoja tarjoamassamme tehtävässä. Ohjelmointikielistä erityisesti PL/SQL on eduksi. Tiettyä syntaksia tai ohjelmointikieltä tärkeämpää on kuitenkin yleinen ohjelmointiosaaminen sekä halu oppia uutta.

Haluatko iloiseen kasvavaan joukkoomme? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi meille mahdollisimman pian: Petteri Aatola, petteri.aatola@spellpoint.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.

Spellpoint on kotimainen IT-palveluyritys, jolle ominaista on yhdessä tekeminen, avoin keskustelu, olennaiseen keskittyminen ja korkea ammattitaito.

Olemme keskittyneet IAM-ratkaisujen toimittamiseen. IAM-ratkaisujen osalta olemme alan pioneereja Suomessa, olemmehan toimineet alalla jo vuodesta 2000. Palvelutarjontaamme kuuluvat konsultointi, ratkaisusuunnittelu, toteutus, käyttöönotto sekä ylläpito ja tuki.

Liikevaihtomme on noin 3 miljoonaa euroa ja työntekijöitä tällä hetkellä 25. Vaikka olemmekin pieni yritys, työskentelemme vaativissa hankkeissa ja toimimme suurten sekä keskisuurten yritysten kanssa, usein kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tutustu meihin osoitteessa www.spellpoint.fi.