IAM-referenssit

Asiakkainamme on pääosin suuria ja tunnettuja yrityksiä, joista valtaosa toimii globaalisti, sekä merkittäviä julkishallinnon organisaatioita. Tällä sivulla on nostettu esille joitakin esimerkkejä. Useat Spellpointin IAM-referenssit eivät ole julkisesti esiteltävissä, mutta pyynnöstä ja asiakkaan luvalla voimme esitellä niitä yksittäisille organisaatiolle, jotka harkitsevat palveluitamme. Otathan rohkeasti yhteyttä!

Spellpoint on valittu Tampereen korkeakoulusäätiön käyttövaltuushallinnan IAM-tukikumppaniksi
”Spellpoint on valittu Tampereen korkeakoulusäätiön IAM-tukikumppaniksi. Spellpointin tehtäviin lukeutuvat jatkossa IAM-häiriöratkaisun tuki, IAM-valvonta, ylläpitokonsultointi, arkkitehtuurityöpajat, versiopäivitykset ja jatkokehitys.”
Spellpoint on Outokummun luotettu IAM-kumppani
”Spellpoint is a partner we can fully rely on. They have competent resources. They show good customer oriented approach. They respond quickly to the enquiries we are sending to them. In communication, they are very open and easy to go with.”
Bart Rammelaere, Outokumpu Oyj
Case Tallink Silja: Spellpointin Luotsi ja Pikkupilotti -palvelut auttoivat asiakasta etenemään
”Spellpoint auttoi meitä löytämään meille sopivan lähestymistavan identiteetin- ja pääsynhallintaan (IAM) ja antoi meille arvokasta apua oikeiden ratkaisujen valinnassa.

Spellpointin IAM-pilotti oli onnistunut, antoi arvokasta lisätietoa ja helpotti päätöstä siirtyä täyteen tuotantokäyttöön.”
Juha Allonen - Tallink Silja
Teollisuusyritys hyödynsi Spellpointin Luotsi palvelua onnistuneesti
”Teetimme IAM-gap-analyysin Spellpointilla. Analyysissä saatiin silloisesta arkkitehtuurista ja tilanteesta helposti ymmärrettävä kuva ja nähtiin selkeästi seuraavat prioriteetit sekä pidempiaikaiset, suuremmat linjat. Parin vuoden aikana analyysiprojektin jälkeen suurin osa tärkeistä muutoksista on saatu toteutettua ja vietyä tuotantoon.”
IAM Product Manager, teollisuusyritys, noin 15 000 käyttäjää
Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä (Essote) varautuu uudistuksiin ja kehittää identiteetinhallintaa
”Pyrimme siihen, että jokaisella on oikea-aikaiset käyttöoikeudet tietojärjestelmiin, joihin on oikeutettu pääsemään. Olemme kyenneet tehostamaan prosessejamme sekä helpottamaan esimiesten työtä, joiden määrä myös kaksinkertaistui alkuvuodesta 2017. Muista yksiköistä meille tulleet esimiehet ovat olleet yllättyneitä siitä, että sähköinen prosessi toimii näin hienosti. Henkilötiedot pysyvät nyt paremmin ajan tasalla muissakin järjestelmissä, kuten kulunvalvonnassa.”
Keijo Korhonen - ESSOTE Lue lisää

Kokemuksia Spellpointista

 • Teetimme IAM-gap-analyysin Spellpointilla. Analyysissä saatiin silloisesta arkkitehtuurista ja tilanteesta helposti ymmärrettävä kuva ja nähtiin selkeästi seuraavat prioriteetit sekä pidempiaikaiset, suuremmat linjat. Parin vuoden aikana analyysiprojektin jälkeen suurin osa tärkeistä muutoksista on saatu toteutettua ja vietyä tuotantoon.

  - IAM Product Owner, teollisuusyritys, 15 000 käyttäjää –
 • Spellpoint is a partner we can fully rely on. They have competent resources. They show good customer oriented approach. They respond quickly to the enquiries we are sending to them. In communication, they are very open and easy to go with.

  - Bart Rammelaere, Outokumpu Oyj –
 • Spellpoint auttoi meitä löytämään meille sopivan lähestymistavan identiteetin- ja pääsynhallintaan (IAM) ja antoi meille arvokasta apua oikeiden ratkaisujen valinnassa.

  - Juha Allonen, Tallink Silja Oy –
 • Olemme tyytyväisiä Spellpointin asiantuntijoiden osaamiseen ja työn laatuun. Yhteistyömme IAM-käyttöönotossa oli tuloksellista!

  - Jani Päijänen, Sparta Consulting Oy –
 • Panostamme yhä vahvemmin myös identiteetinhallintaan ja kirkkaaseen tilannekuvaan. Spellpointin asiantuntijoilla on teknisen osaamiseen lisäksi ymmärrystä liiketoiminnoista. He toimivat joustavasti ja löytävät nopeasti ratkaisun eteen tulevaan haasteeseen.

  - Antti Korhonen, Aditro –
 • Spellpointin IAM-pilotti oli onnistunut, antoi arvokasta lisätietoa ja helpotti päätöstä siirtyä täyteen tuotantokäyttöön.

  - Juha Allonen, Tallink Silja Oy –