Työpaikat

Oletko IAM-asiantuntija tai IAM-konsultti? Tai haluatko sellaiseksi? Spellpoint tarjoaa mielenkiintoisia ja vaihtelevia asiantuntijatehtäviä identiteetin- ja pääsynhallinnan (Identity and Access Management, IAM) palveluiden parissa. Asiakkainamme on pääosin suuria ja tunnettuja yrityksiä, joista valtaosa toimii globaalisti, sekä merkittäviä julkishallinnon organisaatioita. Teemme töitä pääosin ohjelmistokumppaniemme valmistuoteratkaisuilla. Asiantuntijoista osa suuntautuu teknisempään ”hands-on” rooliin ja osa puolestaan asiakasrajapinnassa toimivaan konsultti-/arkkitehtirooliin. Työyhteisössämme on erittäin avoin ilmapiiri, hyvä yhteishenki ja reipas tekemisen meininki. Haluamme tarjota henkilöstöllemme monipuolisen ja inspiroivan työkentän IAMin aallonharjalla. Haluatko mukaan joukkoomme? Ota yhteyttä.

  • Työskentely Spellpointilla ja IAM-alalla on todella monipuolista ja työtehtävät vaihtelevia. Työporukassa on rento ilmapiiri ja vastaanotto oli hyvä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Uuden oppimiseen on loistava mahdollisuus, koska pääsen näkemään läheltä miten kokeneet ammattilaiset tekevät työtään. Haastaviin tehtäviin saan myös aina apua työkavereiltani. Spellpointilla on hyvä tekemisen meininki ja työpaikalla viihtyy todella hyvin.

    - Lauri –
  • Itsensä kehittäminen on yksi hienoimpia asioita työskentelyssä Spellpointilla. Minulla on erittäin osaavat kollegat, joilta voin oppia lisää ja kehittyä IAM-ammattilaisena. Spellpointilla on rento ja avulias ilmapiiri ja kaikki työntekijät otetaan hyvin mukaan työyhteisöön. Meillä kannustetaan omatoimisuuteen ja proaktiivisuuteen, mikä lisää työhyvinvointia koska luotto työntekijöihin on kunnossa. Täällä pääsen näkemään erilaisia asiakastarpeisiin tehtyjä toteutuksia, ja voin vaikuttaa, mihin suuntaan haluan kehittyä IAM-ammattilaisena. Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen spellpointilainen.

    - Jani –
  • Spellpointin rautainen IAM-osaaminen tekee vaikutuksen. Kolleegat ovat sekä huipputason osaajia että mukavia työkavereita. Täällä pääsee vaikuttamaan ja osallistumaan asioihin jotka itseä kiinnostaa. Meillä on upeita asiakkaita, joiden kanssa saa haastaa osaamistaan, sekä sisäisiä kehityshankkeita ja koulutusmahdollisuuksia. Ilmapiiri on avoin ja rento, mutta ammattimainen. Löydän itseni usein suoranaisesta flow-tilasta, eivätkä maanantaiaamut ole koskaan vaikeita! Huippu duuni. Ja työn vastapainoksi keksimme yhdessä kaikenlaista hauskaa tekemistä myös vapaa-ajalle.

    - Karita –