Loihteen tytäryhtiöt Spellpoint, Viria Security ja Tansec siirtyvät yhteisen Loihde Trust brändin alle 1.9.2021 alkaen.

26/08/2021 | Kirjoittanut: Jaakko Niinivirta | Aihe: Uncategorized Image for Loihteen tytäryhtiöt Spellpoint, Viria Security ja Tansec siirtyvät yhteisen Loihde Trust brändin alle 1.9.2021 alkaen.

Spellpoint Oy vaihtaa 1.9.2021 alkaen nimensä Loihde Trust Spellpoint Oy:ksi. Olemme jatkossakin sama tuttu yritys mutta haluamme muutoksella korostaa yhteistyömme kasvua koko Loihde-yritysverkoston kanssa ja etenkin entistäkin tiiviimpää yhteistyötä Loihteen turvaliiketoiminnan sisällä. Nimenmuutoksemme taustalla on tavoite palvella asiakkaitamme paremmin ja lisätä henkilökuntamme yhteenkuuluvuutta yhden brändin alla. 

Loihde on yritysten digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijakonserni. Työmme perustana on asiakasymmärrys ja ratkaisukeskeisyys, loihdimme monimutkaisista kokonaisuuksista yksinkertaisia ostaa, käyttää ja ymmärtää. Loihteen juuret kantavat kohta 140 vuoden taakse. Konsernimme historiaan ja tulevaisuuteen voit tutustua täällä. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna 106 miljoonaa euroa. 

Mikä muuttuu? 

Ihmisemme, palvelumme ja osaamisemme pysyy ja kehittyy eikä niiden osalta mikään muutu. Toimistommekin säilyy nykyisessä osoitteessa. Muutos koskee yrityksemme nimeä joka on 1.9. alkaen Loihde Trust Spellpoint Oy. Samalla siirrymme toimimaan Loihde Trust -brändin takaa. Sen mukaisesti siirrymme myös käyttämään uusia sähköpostiosoitteita etunimi.sukunimi@loihde.com. Yleiset sähköpostiosoitteet muuttavat muotoaan ja saavat .spellpoint -päätteen. Eli esim. info@spellpoint.fi on jatkossa info.spellpoint@loihde.com. Vanhat sähköpostiosoitteemme toimivat rinnalla muutoskauden ajan. Verkkosivumme löytyvät jatkossakin osoitteesta spellpoint.fi 

Tapaamisiin uuden Loihde Trustin merkeissä. 

Mikä Loihde?

Turvaratkaisujen liiketoiminta

Loihde Trustin tärkein tehtävä on lisätä asiakkaan luottamusta tulevaisuuteen. Loihde Trust tuottaa kokonaisvaltaisia yritysturvallisuuden ratkaisuja aina turvateknologiasta kyberturvaan. Kun yritysturvallisuutta katsotaan kokonaisuutena, voidaan asiakkaalle luoda toimintaympäristö, jossa voi kehittyä ja keskittyä ydinosaamiseensa. Loihde Trust on yritysverkosto, johon kuuluvat fyysisen ja digitaalisen maailman suojaamiseen keskittyvä Loihde Trust, identiteettiin ja digitaaliseen pääsynhallintaan keskittyvä Loihde Trust Spellpoint sekä hälytyksensiirtoon, etähallintaan ja datan reititykseen keskittyvä Loihde Trust Tansec.

Digitaalisen kehittämisen liiketoiminta

Loihde Advisory yhdistää laadukkaan datan, tavoitteita tukevan teknologian, tehokkaat prosessit sekä organisaation muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Tarjoamme strategiakonsultointia, suunnittelu- ja arkkitehtuuripalveluita, muutosjohtamista sekä hanke- ja projektijohtamista.

Loihde Analytics on älykkäiden ratkaisujen ja dataohjautuvan liiketoiminnan huippuasiantuntija. Missiomme on tehdä asiakkaistamme kilpailukykyisempiä. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Palvelumme perustuvat 20 vuoden kattavaan kokemukseemme eri toimialojen organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä.

Loihde Factor suunnittelee ja toteuttaa ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita ja strategioita kaikenkokoisille yrityksille. Sukellamme syvälle asiakkaan maailmaan ja viemme heidät kohti uusia horisontteja designin, analytiikan, teknologian sekä strategia- ja ennakointityön avulla.