Spellpoint Luotsi IAM-konsultointi kartoittaa suuntasi

IAM-konsultointi, joka selvittää tarpeenne ja laatii etenemissuunnitelman

Spellpoint Luotsi on IAM-konsultointipalvelu, joka auttaa ymmärtämään nykytilanne ja kuvaa tavoitetilan sekä pirtää kartan kuinka päästä sinne. Luotsi on IAM-konsultointi, jossa lopputuloksena raportoimme IAM-tarpeenne ja laadimme suunnitelman etenemisestä. Identiteetin ja pääsynhallinnan konsultoinneissa Spellpoint Luotsi on haluamasi kumppani.

Spellpoint Luotsi IAM-konsultointi tarjoaa kokonaiskuvan tavoitetilastanne ja kartan, miten sinne päästään. 18 vuoden kokemuksemme IAM-hankkeista takaa, että Spellpoint Luotsi opastaa organisaationne nopeimmin hyötyjä tuovien kehityskohteiden äärelle. Autamme teitä kymmenien IAM-projektien kokemuksella päättämään, miten suunnitelmasta edetään toteutusvaiheeseen niin, että vältätte karikot ja pääsette suorinta tietä maaliin. Korkea asiakastyytyväisyytemme kertoo, että saatamme Luotsi-projektit nopeasti ja kustannustehokkaasti parhaaseen lopputulokseen.

Asiakaslähtöistä IAM-konsultointia

Spellpoint on palveluyritys. Meillä ei ole omaa tuotetta. Ratkaisumme perustuvat tuotekumppaniemme tuotteisiin. Lähdemme aina asiakkaan tarpeista ja pyrimme niistä käsin löytämään kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten soveltuvan tuotteen, ratkaisun tai etenemistavan. Meillä on lukuisia tuotekumppaneita ja kumppaniemme ratkaisuiden lisäksi kokemusta ja näkemystä isosta joukosta muitakin tuotteita. Tämä kokemuksemme ja näkemyksemme on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Olemme onnistuneet tuottamaan osaamisellamme asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa. Asiakaslähtöisyys näkyy siinä, että meillä on työkalupakissamme useita hieman erilaisia työkaluja – emme tarjoa vasaraa jos ratkaistava asia ei ole naula. Olemmekin asiakkaillemme luotettu kumppani IAM-asioissa. Spellpoint voi auttaa organisaatiotanne tuotevertailuissa ja -valinnoissa.

Tarpeisiin mukautuvaa palvelua

Olemme tuotteistaneet Spellpoint Luotsi IAM-konsultoinnin. Siitä huolimatta jokainen Luotsi-projekti on erilainen. Tuotteistettunakin palvelumme mukautuu asiakkaan erilaisiin tarpeisiin ja lähtötilanteisiin. IAM-hanketta ohjaavat ja ajavat tekijät vaihtelevat paljon. Osalle organisaatioita tehokkuus ja automaatio ovat tärkeimmät ohjaavat tekijät kun taas toisaalla tietoturva, näkyvyys ja vaatimustenmukaisuus ovat ajankohtaisempia asioita. Organisaatioiden kypsyystaso IAM-alueella, eli IAM-maturiteetti, voi myös vaihdella paljonkin. Keskitymme konsultoinnissamme juuri kullekin asiakkaalle oleellisiin asioihin. Mikäli organisaationne on jo tehnyt ison määrän pohjatyötä, voimme hyödyntää kaikkea olemassa olevaa.

Vinkkejä onnistuneeseen IAM-konsultointiin tai IAM-kartoitukseen

Tässä muutamia asioita, jotka auttavat onnistumaan ja olisi hyvä ottaa huomioon organisaatiossanne:

Seuraavaksi IAM-ratkaisu – miten edetä?

Luotsi-konsultoinnin valmistuttua seuraava luonteva tapa edetä on tehdä ensimmäisen asteen IAM-ratkaisu Spellpointin Pikkupilotin avulla tai siirtyä suoraan toteuttamaan kattava IAM-ratkaisu Spellpoint Seppä -palvelun avulla.

Spellpoint Luotsi:

  • On IAM-konsultti apunasi
  • Kartoittaa kanssanne IAM-tarpeenne ja –tavoitetilanne
  • Selvittää organisaationne IAM-nykytilan
  • Laatii organisaatiotanne parhaiten palvelevan suunnitelman ja kuinka nykytilasta päästään tavoitetilaan
  • Esittelee organisaatiollenne ratkaisuehdotuksen aikatauluineen ja budjetteineen

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan!

Olen lukenut ja hyväksyn Tietosuojaselosteen

Spellpointin palvelumallit

Spellpoint tarjoaa IAM-palveluita kaikkiin tarpeisiinne - konsultointia, pilotointia, toteutuksia sekä tukea ja ylläpitoa.