Spellpoint Hovimestari – Identiteetinhallintaa palveluna

hovimestari
”Totta kai onnistuu”
– James, Spellpointin hovimestari

Viekö IAM liikaa resursseja?

IAM-ratkaisu voi olla erinomaisesti suunniteltu ja toteutettu, mutta silti sen ylläpito vie aikaa. Lisenssien hallinta, palvelinten ylläpito, saatavuuden varmistaminen ja häiriötilanteiden hoitaminen syövät organisaatiosi resursseja. Budjetointikin on hankalaa, koska tulevaisuutta on vaikea ennustaa käyttäjämäärien ja -vaatimusten muuttuessa jatkuvasti.

Spellpointin Hovimestarin avulla monimutkaisinkin järjestelmäkokonaisuus otetaan tiukasti haltuun sekä ohjelmistojen että laitteiston suhteen, ja pidetään huolta siitä, että sekä työntekijöillä että loppuasiakkailla on aina oikeat tunnukset. Tapoja on yhtä monta kuin asiakkaitakin, joten palvelu on hyvin vahvasti räätälöity ja jatkuvaan asiantuntijoiden käyttöön perustuva.

Kokonaisvaltainen palvelu vapauttaa voimavarat olennaiseen

Spellpointin Hovimestari ottaa vastuulleen IAM-ratkaisusi kaikki osa-alueet. Hovimestarimme vaihtaa toimintaansa sujuvasti käyttäjien opastuksesta keskittyneeseen konfigurointiin ja palvelinongelmien setvimiseen.

Hovimestari huolehtii puolestasi:

  • ohjelmistolisensseistä
  • tukipalveluista ja häiriötuesta
  • tietoturva- ja versiopäivityksistä
  • tarvittaessa myös palvelinalustasta.

Hovimestari hinnoittelee palvelunsa läpinäkyvästi; maksat helposti ennakoitavat kustannukset kuukausittaiseen käyttäjämäärään perustuen.

 

 

”Aloitetaanko jo tänään?” - James -

Spellpointin rekrystä kerrotaan: ”Palkkasimme uusimman hovimestarimme, Jameksen, koska siinä on tyyppi, joka nuoresta energiastaan huolimatta ei sählää eikä selittele turhia. Jamesin puhe on selkeästi artikuloitua ja siitä huokuu syvä yleissivistys. Hänellä on erinomainen huomiokyky ja taito poimia oleellinen asiakkaan tajunnanvirrasta, mikä tekee hänestä loistavan kuuntelijan ja keskustelijan. James nauttii pikkutarkkuutta vaativista tehtävistä ja ylellisestä ilmapiiristä - platinan käsittelystä silkkihansikkain."

Miten saan Hovimestarin meille?

Hovimestari vaatii olemassa olevan IAM-ratkaisun. Jos organisaatiollasi ei ole valmista IAM-strategiaa tai -ratkaisua, ne luodaan Spellpointin Luotsin ja Sepän avulla. Luotsin avulla selvität nykytilanteen ja luot etenemissuunnitelman. Tarvittaessa vaadittu IAM-ratkaisu rakennetaan Spellpointin Sepän avulla. Kun etenemissuunta on selvillä ja ratkaisu taottu, Hovimestari voi astua palvelukseesi.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan!

Olen lukenut ja hyväksyn Tietosuojaselosteen

Spellpointin IAM-palvelut

Spellpoint tarjoaa IAM-palveluita kaikkiin tarpeisiinne - konsultointia, pilotointia, toteutuksia sekä tukea ja ylläpitoa.