Spellpoint Leipuri – Kevyt IAM-ratkaisu

leipuri
”Mikään ei voita vastaleivotun IAMin tuoksua!”
– Enni, Spellpointin IAM-leipuri

Onko meillä resursseja tähän?

Tuntuuko keskitetty IAM liian isolta ja kalliilta asialta toteutettavaksi teidän yrityksessänne? Pelkäättekö, että räätälöidyt ratkaisut ja kattava asiantuntemuksen tarve vaativat mahdottomia panostuksia? Kevyt IAM-ratkaisu – Spellpoint Leipuri pyöräyttää yrityksellenne edullisesti juuri sopivan kokoisen ja rapsakan IAM-lämpimäisen.

leipuri

”Jo parissa viikossa suut makeaksi!” - Enni -

Mitä leipurin kevyt IAM-ratkaisu sisältää?

asiakas

Spellpointin legendaarisen IAM-leivän salaisuus on vuodesta 2000 tekeytynyt taikinajuuri. Jäljittelemätön ja lyömätön resepti.

Spellpoint Leipuri paljastaa reseptin siihen, miten organisaatio voi nopeasti parantaa IAM-kyvykkyyttään keskittymällä muutaman keskeiseen IAM-osa-alueeseen ja organisaation tärkeimpiin järjestelmiin. Spellpoint Leipurin kevyt IAM-ratkaisu perustuu alan johtaviin teknologioihin, joita hyödynnämme tehokkaasti – juuri sinun organisaatioisi tarpeet huomioiden.

Leipuri näyttää myös, miten reseptiä voi kehittää: Asiakas voi omin voimin jatkossa laajentaa palvelualustan vaikutusta organisaation sisällä kytkemällä siihen lisää järjestelmiä ja parantamalla palvelualustan ja järjestelmien välistä kommunikaatiota.

IAM-leivän ydin on yhdistetty käyttäjähakemisto ja siihen liittyvä kertakirjautuminen, joka kytketään organisaatiosi käyttäjätunnuksia vaativiin järjestelmiin.  Hakemistosta pääkäyttäjä näkee helposti kaikki käyttäjät ja käyttäjille luvitetut ryhmät ja sovellukset. Spellpoint Leipurin kevyt IAM-ratkaisu tarjoaa erittäin helpot ja valmiit liitännät yleisimpiin pilvipalveluihin, joita myös asiakkaan on helppo itse jatkossa lisätä. Työntekijöille annetaan mahdollisuus päästä helposti kaikkiin tarvittaviin järjestelmiin/pilvipalveluihin uudelta kirjautumisen jälkeiseltä aloitusnäkymältä (dashboard). Kertakirjautuminen korvaa järjestelmäkohtaiset tunnukset ja salasanat yhdellä kirjautumisella. Tietoturvaa parantamaan kertakirjautumiseen liitetään aina myös 2-vaiheinen tunnistaminen.

 

Näin Leipuri etenee

Aluksi Leipuri ottaa selvää, millainen leipä sopii juuri teille, ja pääsette täyttämään esitietolomakkeita. Työpajoissa Leipuri selvittää organisaationne IAMin nykytilan ja prosessit sekä järjestelmien perustiedot. Samalla nykyisiä järjestelmiänne valmistellaan uuden palvelualustan käyttöönottoa varten.

Taikinan alustuksen jälkeen Leipuri leipoo maagisella otteellaan puhtaista ja tarkkaan valikoiduista maailmanluokan raaka-aineista organisaatiollenne toivotun kevyen IAM-ratkaisun.

Uunituore lopputulos esitellään organisaation pääkäyttäjille ja herkutellaan yhdessä. Resepti dokumentoidaan ja lisäksi saatte neuvoja ja ideoita sen jatkokehitykseen. Leipurilta voi aina myöhemminkin kysyä neuvoa reseptin muokkaamiseen, sekä tietysti jatkuvaa tukea itse leipomiseen ja apua mahdollisiin häiriötilanteisiin.

leipomukset

”Ennen tietoturva oli pakkopullaa, mutta Spellpointin halutuista IAM-leivonnaisista on karsittu kaikki höttöhiilarit. Energia lisääntyy kun turhat salasanat saa kyytiä!” - Enni -

Työvaiheet

Identiteetin- ja pääsynhallinta – Spellpoint Leipurille ”Piece of Cake”

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan!

Olen lukenut ja hyväksyn Tietosuojaselosteen

Spellpointin IAM-palvelut

Spellpoint tarjoaa IAM-palveluita kaikkiin tarpeisiinne - konsultointia, pilotointia, toteutuksia sekä tukea ja ylläpitoa.